Circulaire waterberging - Trewatin -> Tree and Water Innovation

✔ Duurzame oplossingen

✔ Zelfontwikkelde systemen

✔ Begeleiden volledig traject

Een circulaire waterberging wordt gebruikt voor het tijdelijk opvangen van (regen)water. Dit wordt gedaan in de grond, in beekjes en rivieren, in meren en plassen, in sloten en andere gebieden. Een groot voordeel hiervan is dat het water tijdens droge periodes goed van pas komt voor het vochtig houden van de grond.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een circulaire waterberging met modulaire elementen

Doordat er voor de circulaire waterberging gebruikt wordt gemaakt van modulaire elementen kunnen de materialen in de toekomst volledig hergebruikt worden. Dit komt doordat de modulaire elementen in de circulaire waterberging niet aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook de technieken die bij de circulaire waterberging worden toegepast kunnen in de toekomst hergebruikt worden.


Eenvoudig en makkelijke een modulaire waterberging realiseren

Een modulaire waterberging van Trewatin, gevestigd in Zundert, vlakbij Roosendaal en Breda, bestaat uit drie verschillende losse, prefab betonnen elementen waarmee wij als bedrijf de kelders opbouwen. Deze waterberging bestaat uit een funderingsplaat, het Watertable-element en een zijwand. Door middel van deze drie onderdelen kunnen wij zeer snel, maar ook eenvoudig deze modulaire Watertable realiseren. De elementen worden op de bouwplaats vervolgens tot een geheel gemonteerd. Doordat alles zo snel en makkelijk gaat wordt hierbij de overlast voor de omwonende beperkt.


Neem contact op voor een waterberging voor uw bedrijf

Voor het realiseren van een duurzame waterberging wordt er gebruik gemaakt van prefabbeton. Een ander voordeel van een duurzame waterberging is dat het een zeer lange levensduur heeft. Dit komt onder andere doordat de duurzame waterberging mantoegankelijk is, waardoor de berging van binnenuit volledig gereinigd kan worden. Heeft u als bedrijf zijnde interesse gekregen in een circulaire, modulaire of duurzame waterberging? Of misschien heeft u al wat gezien of gehoord over onze infiltratievoorzieningen? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0630177080 of stuur vanuit uw bedrijf een mail naar info@trewatin.nl. Via deze weg zijn wij ook te bereiken voor informatie over onze duurzame groenvoorzieningen.


Nieuws

Watertable infiltratievoorziening Laren School

1-9-2022
De afgelopen zomer heeft Trewatin een infiltratievoorziening gerealiseerd bij het College de Brink in Laren.

meer
Realisatie BREEAM Groenvoorzieningen

12-8-2022
Dit voorjaar heeft Trewatin bij diverse projecten groenvoorzieningen gerealiseerd.

meer
Nederweert Centrumplan

17 mei 2022
In het Centrum van Nederweert heeft Trewatin een infiltratievoorziening van 560m3 gerealiseerd.

meer

Montagehandleiding Brickey

Heeft u bij de gemeente Zundert een Brickey besteld dan ziet u hier hoe u hem kunt monteren!

meer
Nijmegen Hart van de Waalsprong

24 april 2022
Bij het project Nijmegen Parkeergebouw Hart van de Waalsprong heeft Trewatin in totaal 2 waterbufferingsvoorzieningen van 37m3 gerealiseerd.

meer
Landgraaf Zwembad in de Bemde

31 januari 2022
In opdracht van Mourik infra en de gemeente Landgraaf heeft Trewatin een infiltratievoorziening van 400m3 gerealiseerd bij het project 'Zwembad in de Bemde' te Landgraaf. Dit hebben wij gedaan met het modulaire, mantoegankelijke Watertable systeem.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda