Circulaire waterberging - Trewatin -> Tree and Water Innovation

✔ Duurzame oplossingen

✔ Zelfontwikkelde systemen

✔ Begeleiden volledig traject

Een circulaire waterberging wordt gebruikt voor het tijdelijk opvangen van (regen)water. Dit wordt gedaan in de grond, in beekjes en rivieren, in meren en plassen, in sloten en andere gebieden. Een groot voordeel hiervan is dat het water tijdens droge periodes goed van pas komt voor het vochtig houden van de grond.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een circulaire waterberging met modulaire elementen

Doordat er voor de circulaire waterberging gebruikt wordt gemaakt van modulaire elementen kunnen de materialen in de toekomst volledig hergebruikt worden. Dit komt doordat de modulaire elementen in de circulaire waterberging niet aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook de technieken die bij de circulaire waterberging worden toegepast kunnen in de toekomst hergebruikt worden.


Eenvoudig en makkelijke een modulaire waterberging realiseren

Een modulaire waterberging van Trewatin, gevestigd in Zundert, vlakbij Roosendaal en Breda, bestaat uit drie verschillende losse, prefab betonnen elementen waarmee wij als bedrijf de kelders opbouwen. Deze waterberging bestaat uit een funderingsplaat, het Watertable-element en een zijwand. Door middel van deze drie onderdelen kunnen wij zeer snel, maar ook eenvoudig deze modulaire Watertable realiseren. De elementen worden op de bouwplaats vervolgens tot een geheel gemonteerd. Doordat alles zo snel en makkelijk gaat wordt hierbij de overlast voor de omwonende beperkt.


Neem contact op voor een waterberging voor uw bedrijf

Voor het realiseren van een duurzame waterberging wordt er gebruik gemaakt van prefabbeton. Een ander voordeel van een duurzame waterberging is dat het een zeer lange levensduur heeft. Dit komt onder andere doordat de duurzame waterberging mantoegankelijk is, waardoor de berging van binnenuit volledig gereinigd kan worden. Heeft u als bedrijf zijnde interesse gekregen in een circulaire, modulaire of duurzame waterberging? Of misschien heeft u al wat gezien of gehoord over onze infiltratievoorzieningen? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0630177080 of stuur vanuit uw bedrijf een mail naar info@trewatin.nl. Via deze weg zijn wij ook te bereiken voor informatie over onze duurzame groenvoorzieningen.


Kom jij ons team versterken

Vrijheid, veiligheid, plezier en verantwoordelijkheid, is dit wat bij jou past?
Reageer dan snel op onze mooie vacature!

meer
Heerlen in de Cramer

14 mei 2024
Bij het nieuwbouwproject van bedrijfsverzamelgebouwen aan de In de Cramer in Heerlen heeft Trewatin een waterbufferingsvoorziening van ruim 500m3 gerealiseerd.

meer
Maastricht Medoclaan

2 april 2024
in de Medoclaan in Maastricht heeft Trewatin maar liefst 9 infiltratievoorzieningen gerealiseerd met een totale capaciteit van 2500m3

meer
Kerkrade Wenckenbachstraat

20 maart 2024
Afgelopen week heeft Trewatin in opdracht van Plum infra een waterbufferingsvoorziening van maar liefst 1300m3 gerealiseerd bij het project Kerkrade Wenckenbachstraat.

meer
Olst Kerkplein

5 januari 2024
In de laatste week voor de kerstvakantie heeft Trewatin een mantoegankelijke infiltratievoorziening gerealiseerd in Olst.

meer
Wessem Paardenbeemd

22 december 2023
In opdracht van de Gemeente Maasgouw heeft Trewatin bij het project Paardenbeemd te Wessem een waterbufferingsvoorziening van 400m3 gerealiseerd.

meer
Nieuwkuijk Houtlab

11 april 2023
In opdracht van Woody Building Concepts heeft Trewatin een infiltratievoorziening van circa 150 m3 gerealiseerd met het Watertable systeem. Door de hoge grondwaterstand is er een voorziening gerealiseerd met een hoogte van 0,75 meter. Trewatin bedankt Woody Building Concepts voor de prettige samenwerking.

meer
Landgraaf Karel Doormanstraat

17 maart 2023
In opdracht van Besix Infra Nederland heeft Trewatin een infiltratievoorziening van ca. 300m3 gerealiseerd in Landgraaf. Trewatin bedankt Besix Infra Nederland, de gemeente Landgraaf en ingenieursbureau RA+ voor de prettige samenwerking.

meer
Alblasserdam Peute

11 januari 2023
In opdracht van Arma Infra heeft Trewatin een buffervoorziening van bijna 1900 m3 gerealiseerd in Alblasserdam middels het modulaire en robuuste Watertable systeem. De totale benodigde buffercapaciteit is bereikt door middel van drie losse voorzieningen te realiseren waarbij deze optimaal zijn ingepast in het terreinontwerp.

meer
Dordrecht Distripark DHL

15 december 2022
Bij het project Dordrecht Distripark DHL heeft Trewatin in opdracht van Hercuton alle groen- en faunavoorzieningen gerealiseerd.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda

Open dagen diverse projecten

De komende periode houden wij weer diverse open-dagen bij de projecten met ons Watertable systeem. Hierbij kunt u het Watertable systeem van dichtbij komen bekijken en beantwoorden wij graag uw vragen over onze robuuste mantoegankelijke oplossing.

indien u zich aan wilt melden voor een open-dag dan kunt u een mail sturen naar: info@trewatin.nl
U ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de aankomende projectbezoeken!