Circulaire waterberging - Trewatin -> Tree and Water Innovation

✔ Duurzame oplossingen

✔ Zelfontwikkelde systemen

✔ Begeleiden volledig traject

Een circulaire waterberging wordt gebruikt voor het tijdelijk opvangen van (regen)water. Dit wordt gedaan in de grond, in beekjes en rivieren, in meren en plassen, in sloten en andere gebieden. Een groot voordeel hiervan is dat het water tijdens droge periodes goed van pas komt voor het vochtig houden van de grond.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een circulaire waterberging met modulaire elementen

Doordat er voor de circulaire waterberging gebruikt wordt gemaakt van modulaire elementen kunnen de materialen in de toekomst volledig hergebruikt worden. Dit komt doordat de modulaire elementen in de circulaire waterberging niet aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook de technieken die bij de circulaire waterberging worden toegepast kunnen in de toekomst hergebruikt worden.


Eenvoudig en makkelijke een modulaire waterberging realiseren

Een modulaire waterberging van Trewatin, gevestigd in Zundert, vlakbij Roosendaal en Breda, bestaat uit drie verschillende losse, prefab betonnen elementen waarmee wij als bedrijf de kelders opbouwen. Deze waterberging bestaat uit een funderingsplaat, het Watertable-element en een zijwand. Door middel van deze drie onderdelen kunnen wij zeer snel, maar ook eenvoudig deze modulaire Watertable realiseren. De elementen worden op de bouwplaats vervolgens tot een geheel gemonteerd. Doordat alles zo snel en makkelijk gaat wordt hierbij de overlast voor de omwonende beperkt. :


Neem contact op voor een waterberging voor uw bedrijf

Voor het realiseren van een duurzame waterberging wordt er gebruik gemaakt van prefab beton. Een ander voordeel van een duurzame waterberging is dat het een zeer lange levensduur heeft. Dit komt onder andere doordat de duurzame waterberging mantoegankelijk is, waardoor de berging van binnenuit volledig gereinigd kan worden. Heeft u als bedrijf zijnde interesse gekregen in een circulaire, modulaire of duurzame waterberging? Of misschien heeft u al wat gezien of gehoord over onze infiltratievoorzieningen? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0630177080 of stuur vanuit uw bedrijf een mail naar info@trewatin.nl. Via deze weg zijn wij ook te bereiken voor informatie over onze duurzame groenvoorzieningen.


Nieuws

Innovatie in Valkenswaard

30 juni 2021
Watertable systeem als eerste uitgevoerd in combinatie met een waterdichte EPDM folieconstructie

meer
Watertable infiltratievoorziening Hubertushuis Geleen

24 mei 2021
Afgelopen week heeft Trewatin in opdracht van de gemeente Sittard Geleen en Bam infra een waterinfiltratievoorziening van ca. 350m3 gerealiseerd bij het project Hubertushuis te Geleen.

meer
Aanleg groenvoorzieningen Moerdijk Fazantweg

16 december 2020
In november heeft Trewatin groenvoorzieningen aangelegd bij DC Fazantweg in Moerdijk

meer
Watertable waterbufferingsvoorziening van 2350m3 in Dordrecht

5 november 2020
In opdracht van Hercuton heeft Trewatin een waterbufferingsvoorziening van maar liefst 2350m3 mogen realiseren bij het project DC Distripark te Dordrecht

meer
Waterbucket geplaatst in Hoge Akker te Zundert

14 mei 2020
Trewatin heeft in opdracht van de gemeente Zundert een Watertbucket geplaatst in de Hoge Akker in Klein-Zundert.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda