Waterbucket - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin Waterbucket

  • Passende oplossing
  • Snelle plaatsing
  • Draagkrachtig
  • Lange levensduur >50 jaar

Oplossingen tegen wateroverlast

Trewatin, gevestigd in Zundert, nabij Roosendaal en Breda, staat voor u klaar met de beste oplossingen tegen wateroverlast. De Trewatin Waterbucket is een van deze oplossingen tegen wateroverlast. Dit wordt gebruikt bij onder andere individuele woningen en kleinschalige afkoppeling van hemelwater.

Ontdek de Waterbucket als een van de oplossingen tegen wateroverlast

Bij nieuwbouw is het in veel gemeenten verplicht om een voorziening te treffen, zoals een regenwaterbuffer, voor buffering van hemelwater op eigen perceel. Om dit optimaal te kunnen doen is de Waterbucket ontwikkeld als een van de oplossingen om wateroverlast tegen te gaan. Met een inhoud variërend van 2,25 tot 4,5 m3 sluit hij aan bij de eisen van de gemeenten. Uitbreiding is door het modulaire principe op een eenvoudige manier mogelijk.

Plaats de Waterbucket eenvoudig zelf

De Waterbucket wordt compleet geleverd aan infra aannemers, bouwbedrijven et cetera en is eenvoudig zelf te plaatsen. De infiltratiemat is aan de buitenzijde fabrieksmatig bevestigd dus de complete bak kan in een handeling geplaatst worden. Dit bespaart tijd en geld voor de aannemer. Na plaatsing is de bak belastbaar met verkeersklasse 45 met minimale gronddekking.

Ervaar zelf een van onze verschillende producten tegen wateroverlast 

De snelheid van plaatsing, optimale buffercapaciteit en hoge verkeersklasse maken de Waterbucket de oplossing voor uw probleem. Nieuwsgierig geworden naar de Waterbucket? Of bent u als bedrijf zijnde misschien geïnteresseerd in een van onze andere producten, zoals de Watertable of het infiltreren van regenwater? Het bedrijf Trewatin is te bereiken via 0630177080 of mail naar info@trewatin.nl. Ook onze bestekteksten zijn via deze weg op te vragen

Referenties

Zundert Hoge Akker

Kom jij ons team versterken

Vrijheid, veiligheid, plezier en verantwoordelijkheid, is dit wat bij jou past?
Reageer dan snel op onze mooie vacature!

meer
Heerlen in de Cramer

14 mei 2024
Bij het nieuwbouwproject van bedrijfsverzamelgebouwen aan de In de Cramer in Heerlen heeft Trewatin een waterbufferingsvoorziening van ruim 500m3 gerealiseerd.

meer
Maastricht Medoclaan

2 april 2024
in de Medoclaan in Maastricht heeft Trewatin maar liefst 9 infiltratievoorzieningen gerealiseerd met een totale capaciteit van 2500m3

meer
Kerkrade Wenckenbachstraat

20 maart 2024
Afgelopen week heeft Trewatin in opdracht van Plum infra een waterbufferingsvoorziening van maar liefst 1300m3 gerealiseerd bij het project Kerkrade Wenckenbachstraat.

meer
Olst Kerkplein

5 januari 2024
In de laatste week voor de kerstvakantie heeft Trewatin een mantoegankelijke infiltratievoorziening gerealiseerd in Olst.

meer
Wessem Paardenbeemd

22 december 2023
In opdracht van de Gemeente Maasgouw heeft Trewatin bij het project Paardenbeemd te Wessem een waterbufferingsvoorziening van 400m3 gerealiseerd.

meer
Nieuwkuijk Houtlab

11 april 2023
In opdracht van Woody Building Concepts heeft Trewatin een infiltratievoorziening van circa 150 m3 gerealiseerd met het Watertable systeem. Door de hoge grondwaterstand is er een voorziening gerealiseerd met een hoogte van 0,75 meter. Trewatin bedankt Woody Building Concepts voor de prettige samenwerking.

meer
Landgraaf Karel Doormanstraat

17 maart 2023
In opdracht van Besix Infra Nederland heeft Trewatin een infiltratievoorziening van ca. 300m3 gerealiseerd in Landgraaf. Trewatin bedankt Besix Infra Nederland, de gemeente Landgraaf en ingenieursbureau RA+ voor de prettige samenwerking.

meer
Alblasserdam Peute

11 januari 2023
In opdracht van Arma Infra heeft Trewatin een buffervoorziening van bijna 1900 m3 gerealiseerd in Alblasserdam middels het modulaire en robuuste Watertable systeem. De totale benodigde buffercapaciteit is bereikt door middel van drie losse voorzieningen te realiseren waarbij deze optimaal zijn ingepast in het terreinontwerp.

meer
Dordrecht Distripark DHL

15 december 2022
Bij het project Dordrecht Distripark DHL heeft Trewatin in opdracht van Hercuton alle groen- en faunavoorzieningen gerealiseerd.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda

Open dagen diverse projecten

De komende periode houden wij weer diverse open-dagen bij de projecten met ons Watertable systeem. Hierbij kunt u het Watertable systeem van dichtbij komen bekijken en beantwoorden wij graag uw vragen over onze robuuste mantoegankelijke oplossing.

indien u zich aan wilt melden voor een open-dag dan kunt u een mail sturen naar: info@trewatin.nl
U ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de aankomende projectbezoeken!