Waterbucket - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin Waterbucket

  • Passende oplossing
  • Snelle plaatsing
  • Draagkrachtig
  • Lange levensduur >50 jaar

Oplossingen tegen wateroverlast

Trewatin, gevestigd in Zundert, nabij Roosendaal en Breda, staat voor u klaar met de beste oplossingen tegen wateroverlast. De Trewatin Waterbucket is een van deze oplossingen tegen wateroverlast. Dit wordt gebruikt bij onder andere individuele woningen en kleinschalige afkoppeling van hemelwater.

Ontdek de Waterbucket als een van de oplossingen tegen wateroverlast

Bij nieuwbouw is het in veel gemeenten verplicht om een voorziening te treffen, zoals een regenwaterbuffer, voor buffering van hemelwater op eigen perceel. Om dit optimaal te kunnen doen is de Waterbucket ontwikkeld als een van de oplossingen om wateroverlast tegen te gaan. Met een inhoud variërend van 2,25 tot 4,5 m3 sluit hij aan bij de eisen van de gemeenten. Uitbreiding is door het modulaire principe op een eenvoudige manier mogelijk.

Plaats de Waterbucket eenvoudig zelf

De Waterbucket wordt compleet geleverd aan infra aannemers, bouwbedrijven et cetera en is eenvoudig zelf te plaatsen. De infiltratiemat is aan de buitenzijde fabrieksmatig bevestigd dus de complete bak kan in een handeling geplaatst worden. Dit bespaart tijd en geld voor de aannemer. Na plaatsing is de bak belastbaar met verkeersklasse 45 met minimale gronddekking.

Ervaar zelf een van onze verschillende producten tegen wateroverlast 

De snelheid van plaatsing, optimale buffer capaciteit en hoge verkeersklasse maken de Waterbucket de oplossing voor uw probleem. Nieuwsgierig geworden naar de Waterbucket? Of bent u als bedrijf zijnde misschien geïnteresseerd in een van onze andere producten, zoals de Watertable of het infiltreren van regenwater? Het bedrijf Trewatin is te bereiken via 0630177080 of mail naar info@trewatin.nl. Ook onze bestekteksten zijn via deze weg op te vragen.

Referenties

Zundert Hoge Akker

Nieuws

Innovatie in Valkenswaard

30 juni 2021
Watertable systeem als eerste uitgevoerd in combinatie met een waterdichte EPDM folieconstructie

meer
Watertable infiltratievoorziening Hubertushuis Geleen

24 mei 2021
Afgelopen week heeft Trewatin in opdracht van de gemeente Sittard Geleen en Bam infra een waterinfiltratievoorziening van ca. 350m3 gerealiseerd bij het project Hubertushuis te Geleen.

meer
Aanleg groenvoorzieningen Moerdijk Fazantweg

16 december 2020
In november heeft Trewatin groenvoorzieningen aangelegd bij DC Fazantweg in Moerdijk

meer
Watertable waterbufferingsvoorziening van 2350m3 in Dordrecht

5 november 2020
In opdracht van Hercuton heeft Trewatin een waterbufferingsvoorziening van maar liefst 2350m3 mogen realiseren bij het project DC Distripark te Dordrecht

meer
Waterbucket geplaatst in Hoge Akker te Zundert

14 mei 2020
Trewatin heeft in opdracht van de gemeente Zundert een Watertbucket geplaatst in de Hoge Akker in Klein-Zundert.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda