Waterbucket - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin Waterbucket

  • Passende oplossing
  • Snelle plaatsing
  • Draagkrachtig
  • Lange levensduur >50 jaar

Oplossingen tegen wateroverlast

Trewatin, gevestigd in Zundert, nabij Roosendaal en Breda, staat voor u klaar met de beste oplossingen tegen wateroverlast. De Trewatin Waterbucket is een van deze oplossingen tegen wateroverlast. Dit wordt gebruikt bij onder andere individuele woningen en kleinschalige afkoppeling van hemelwater.

Ontdek de Waterbucket als een van de oplossingen tegen wateroverlast

Bij nieuwbouw is het in veel gemeenten verplicht om een voorziening te treffen, zoals een regenwaterbuffer, voor buffering van hemelwater op eigen perceel. Om dit optimaal te kunnen doen is de Waterbucket ontwikkeld als een van de oplossingen om wateroverlast tegen te gaan. Met een inhoud variërend van 2,25 tot 4,5 m3 sluit hij aan bij de eisen van de gemeenten. Uitbreiding is door het modulaire principe op een eenvoudige manier mogelijk.

Plaats de Waterbucket eenvoudig zelf

De Waterbucket wordt compleet geleverd aan infra aannemers, bouwbedrijven et cetera en is eenvoudig zelf te plaatsen. De infiltratiemat is aan de buitenzijde fabrieksmatig bevestigd dus de complete bak kan in een handeling geplaatst worden. Dit bespaart tijd en geld voor de aannemer. Na plaatsing is de bak belastbaar met verkeersklasse 45 met minimale gronddekking.

Ervaar zelf een van onze verschillende producten tegen wateroverlast 

De snelheid van plaatsing, optimale buffercapaciteit en hoge verkeersklasse maken de Waterbucket de oplossing voor uw probleem. Nieuwsgierig geworden naar de Waterbucket? Of bent u als bedrijf zijnde misschien geïnteresseerd in een van onze andere producten, zoals de Watertable of het infiltreren van regenwater? Het bedrijf Trewatin is te bereiken via 0630177080 of mail naar info@trewatin.nl. Ook onze bestekteksten zijn via deze weg op te vragen

Referenties

Zundert Hoge Akker

Nieuwkuijk Houtlab

11 april 2023
In opdracht van Woody Building Concepts heeft Trewatin een infiltratievoorziening van circa 150 m3 gerealiseerd met het Watertable systeem. Door de hoge grondwaterstand is er een voorziening gerealiseerd met een hoogte van 0,75 meter. Trewatin bedankt Woody Building Concepts voor de prettige samenwerking.

meer
Landgraaf Karel Doormanstraat

17 maart 2023
In opdracht van Besix Infra Nederland heeft Trewatin een infiltratievoorziening van ca. 300m3 gerealiseerd in Landgraaf. Trewatin bedankt Besix Infra Nederland, de gemeente Landgraaf en ingenieursbureau RA+ voor de prettige samenwerking.

meer
Alblasserdam Peute

11 januari 2023
In opdracht van Arma Infra heeft Trewatin een buffervoorziening van bijna 1900 m3 gerealiseerd in Alblasserdam middels het modulaire en robuuste Watertable systeem. De totale benodigde buffercapaciteit is bereikt door middel van drie losse voorzieningen te realiseren waarbij deze optimaal zijn ingepast in het terreinontwerp.

meer
Ospel Lochtstraat

21 december 2022
In opdracht van Vissers Ploegmakers heeft Trewatin een infiltratievoorziening gerealiseerd van ca. 800m3 om wateroverlast in de Lochtstraat te voorkomen bij hevige neerslag.

meer
Dordrecht Distripark DHL

15 december 2022
Bij het project Dordrecht Distripark DHL heeft Trewatin in opdracht van Hercuton alle groen- en faunavoorzieningen gerealiseerd.

meer
Rotterdam Hart van Zuid

11 november 2022
Bij het project Rotterdam Hart van Zuid heeft Trewatin een buffer van 600m3 gerealiseerd middels het Watertable systeem.

meer
Waterbuffer Kerkrade Rimburgerweg

19 oktober 2022
In opdracht van Hercuton heeft Trewatin bij het project DC Kerkrade een waterbuffer van 3400m3 gerealiseerd.

meer
Watertable infiltratievoorziening Laren School

1-9-2022
De afgelopen zomer heeft Trewatin een infiltratievoorziening gerealiseerd bij het College de Brink in Laren.

meer
Realisatie BREEAM Groenvoorzieningen

12-8-2022
Dit voorjaar heeft Trewatin bij diverse projecten groenvoorzieningen gerealiseerd.

meer
Nederweert Centrumplan

17 mei 2022
In het Centrum van Nederweert heeft Trewatin een infiltratievoorziening van 560m3 gerealiseerd.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda

Infratech Rotterdam Stand 5.310
17 t/m 20 januari 2022

Van 17 tot en met 20 februari staat Trewatin op de Infratecht in Ahoy Rotterdam. Op deze beurs presenteren wij onze producten en gaan wij graag met u het gesprek aan over onze diverse oplossingen.
Via de onderstaande link kunt u zich registreren voor uw beursbezoek.

REGISTRATIE INFRATECH