Waterbucket - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin Waterbucket

  • Passende oplossing
  • Snelle plaatsing
  • Draagkrachtig
  • Lange levensduur >50 jaar

Oplossingen tegen wateroverlast

Trewatin, gevestigd in Zundert, nabij Roosendaal en Breda, staat voor u klaar met de beste oplossingen tegen wateroverlast. De Trewatin Waterbucket is een van deze oplossingen tegen wateroverlast. Dit wordt gebruikt bij onder andere individuele woningen en kleinschalige afkoppeling van hemelwater.

Ontdek de Waterbucket als een van de oplossingen tegen wateroverlast

Bij nieuwbouw is het in veel gemeenten verplicht om een voorziening te treffen, zoals een regenwaterbuffer, voor buffering van hemelwater op eigen perceel. Om dit optimaal te kunnen doen is de Waterbucket ontwikkeld als een van de oplossingen om wateroverlast tegen te gaan. Met een inhoud variërend van 2,25 tot 4,5 m3 sluit hij aan bij de eisen van de gemeenten. Uitbreiding is door het modulaire principe op een eenvoudige manier mogelijk.

Plaats de Waterbucket eenvoudig zelf

De Waterbucket wordt compleet geleverd aan infra aannemers, bouwbedrijven et cetera en is eenvoudig zelf te plaatsen. De infiltratiemat is aan de buitenzijde fabrieksmatig bevestigd dus de complete bak kan in een handeling geplaatst worden. Dit bespaart tijd en geld voor de aannemer. Na plaatsing is de bak belastbaar met verkeersklasse 45 met minimale gronddekking.

Ervaar zelf een van onze verschillende producten tegen wateroverlast 

De snelheid van plaatsing, optimale buffercapaciteit en hoge verkeersklasse maken de Waterbucket de oplossing voor uw probleem. Nieuwsgierig geworden naar de Waterbucket? Of bent u als bedrijf zijnde misschien geïnteresseerd in een van onze andere producten, zoals de Watertable of het infiltreren van regenwater? Het bedrijf Trewatin is te bereiken via 0630177080 of mail naar info@trewatin.nl. Ook onze bestekteksten zijn via deze weg op te vragen

Referenties

Zundert Hoge Akker

Nieuws

Realisatie BREEAM Groenvoorzieningen

12-8-2022
Dit voorjaar heeft Trewatin bij diverse projecten groenvoorzieningen gerealiseerd.

meer
Nederweert Centrumplan

17 mei 2022
In het Centrum van Nederweert heeft Trewatin een infiltratievoorziening van 560m3 gerealiseerd.

meer

Montagehandleiding Brickey

Heeft u bij de gemeente Zundert een Brickey besteld dan ziet u hier hoe u hem kunt monteren!

meer
Nijmegen Hart van de Waalsprong

24 april 2022
Bij het project Nijmegen Parkeergebouw Hart van de Waalsprong heeft Trewatin in totaal 2 waterbufferingsvoorzieningen van 37m3 gerealiseerd.

meer
Landgraaf Zwembad in de Bemde

31 januari 2022
In opdracht van Mourik infra en de gemeente Landgraaf heeft Trewatin een infiltratievoorziening van 400m3 gerealiseerd bij het project 'Zwembad in de Bemde' te Landgraaf. Dit hebben wij gedaan met het modulaire, mantoegankelijke Watertable systeem.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda