Home - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin BV

Trewatin, gevestigd in Zundert, nabij Breda, is een bedrijf gespecialiseerd in infiltratievoorzieningen. Het bedrijf is opgericht in 2016 en richt zich met name op duurzame oplossingen in bebouwd gebied. Denk hierbij aan wateroverlast, het aanleggen van groenvoorzieningen en het voorkomen van overlast door plaagdieren. Hiervoor zijn verschillende oplossingen bedacht die Trewatin graag voor u uitwerkt.

Gespecialiseerd in infiltratievoorzieningen en meer

Trewatin begeleidt voor u het volledige traject in infiltratievoorzieningen. Dit betekent dat wij u adviseren in de verschillende mogelijkheden, de engineering voorzien, het oplossen van wateroverlast, de voorziening aanleggen en ook de nazorg voor u kunnen verlenen bij het aanleggen van bijvoorbeeld een ondergrondse infiltratievoorziening. Hierdoor wordt u als klant volledig ontzorgd bij het oplossen van uw probleem.

Een ruim assortiment aan verschillende producten

Naast de ondergrondse infiltratievoorziening en andere infiltratievoorzieningen bieden wij nog andere verschillende producten  en diensten voor uw bedrijf aan. Deze producten zijn:

  •           Watertable:  Geschikt voor bufferen/infiltreren van hemel- of grijs water. 
  •           Waterbucket: Geschikt voor infiltreren van hemelwater waar een kleine voorziening benodigd is
  •           HA steen: Voor het afkoppelen van dakwater.
  •          Trees & Plants: aannemen, begeleiden en adviseren bij de aanleg van (BREEAM gecertificeerde) groenvoorzieningen
  •          Tupoleum: Diervriendelijk verdrijven van plaagdieren door middel van een geurstof.

Meer informatie over de Trees & Plants of een van deze andere producten kunt u vinden onder de tabbladen.

Vang uw regenwater op met onze ondergrondse infiltratievoorziening

Wij hebben verschillende oplossingen bedacht die wij ook graag voor veel verschillende bedrijven uitwerken. Van een ondergrondse infiltratievoorziening tot een circulaire waterberging. Heeft u als bedrijf zijnde interesse in onze ondergrondse infiltratievoorziening? Of heeft u misschien een vraag over een van onze andere producten? Wij komen graag met u in contact, zodat wij u van begin tot eind kunnen bijstaan

Trees & Plants

Wildafweer met Tupoleum

Nieuws

Montagehandleiding Brickey

Heeft u bij de gemeente Zundert een Brickey besteld dan ziet u hier hoe u hem kunt monteren!

meer
Infiltratievoorziening Zundert Wernhoutseweg

25 oktober 2021
In opdracht van de gemeente Zundert heeft Trewatin de engineering en realisatie van een infiltratievoorziening aan de Wernhoutseweg voorzien.

meer
Innovatie in Valkenswaard

30 juni 2021
Watertable systeem als eerste uitgevoerd in combinatie met een waterdichte EPDM folieconstructie

meer
Watertable infiltratievoorziening Hubertushuis Geleen

24 mei 2021
Afgelopen week heeft Trewatin in opdracht van de gemeente Sittard Geleen en Bam infra een waterinfiltratievoorziening van ca. 350m3 gerealiseerd bij het project Hubertushuis te Geleen.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda