Watertable - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin Watertable

  • Modulair
  • Lange levensduur >50 jaar
  • Snelle plaatsing
  • Draagkrachtig
  • Mantoegankelijk

Het gepatenteerde Trewatin WaterTable systeem is uitermate geschikt om per direct, ontstane en/of voorziene wateroverlast problemen op te lossen. Door het unieke ontwerp en het gebruik van prefab elementen is de ondergrondse berging veel sneller te bouwen dan met vergelijkbare systemen.

Herplaatsen zonder sloopmiddelen met behulp van de WaterTable

Het WaterTable systeem maakt het mogelijk om de elementen bij een planologische wijziging te herplaatsen zonder gebruik te maken van sloopmiddelen. Alle elementen zijn daarna herbruikbaar wat deze oplossing de duurzaamste in de sector maakt. Een voordeel van het gebruik van de betonnen elementen is de draagkracht met minimale gronddekking bij hoge verkeersbelasting.

De vele voordelen van de duurzame WaterTable

Het modulaire watersysteem brengt, naast de duurzame oplossingen, nog vele andere voordelen met zich mee. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Modulair
  • Snelle plaatsing
  • Draagkrachtig
  • Mantoegankelijk

Ook heeft de WaterTable een lange levensduur van meer dan 50 jaar. Deze lange levensduur maakt het product daarom zeer duurzaam en een van de beste oplossingen tegen wateroverlast.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze watersystemen

Naast de WaterTable zijn er nog meer technieken en systemen voor het tegengaan van wateroverlast. Een van deze technieken is het infiltreren van regenwater. Naast de infiltratiesystemen is er ook nog de HA-hoeksteen. Neem u als bedrijf zijnde gerust contact op met Trewatin in Zundert, nabij Breda. Wij geven u graag meer informatie. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0630177080. Mailen kan ook naar info@trewatin.nl

Referenties

Valkenswaard
Geleen
Elspeet
Hilversum
Schinnen
Delft
Roermond
Made
Dordrecht

Timelapse aanleg infiltratievoorziening Elspeet

Nieuws

Montagehandleiding Brickey

Heeft u bij de gemeente Zundert een Brickey besteld dan ziet u hier hoe u hem kunt monteren!

meer
Infiltratievoorziening Zundert Wernhoutseweg

25 oktober 2021
In opdracht van de gemeente Zundert heeft Trewatin de engineering en realisatie van een infiltratievoorziening aan de Wernhoutseweg voorzien.

meer
Innovatie in Valkenswaard

30 juni 2021
Watertable systeem als eerste uitgevoerd in combinatie met een waterdichte EPDM folieconstructie

meer
Watertable infiltratievoorziening Hubertushuis Geleen

24 mei 2021
Afgelopen week heeft Trewatin in opdracht van de gemeente Sittard Geleen en Bam infra een waterinfiltratievoorziening van ca. 350m3 gerealiseerd bij het project Hubertushuis te Geleen.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda