Watertable - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin Watertable

 • Modulair
 • Circulair
 • Mantoegankelijk voor inspectie en reiniging
 • Lange levensduur >100 jaar
 • Snelle plaatsing
 • Draagkrachtig
 • Waterbuffering en/of infiltratie beide mogelijk

Het gepatenteerde Trewatin WaterTable systeem is uitermate geschikt om per direct, ontstane en/of voorziene wateroverlast problemen op te lossen. Door het unieke ontwerp en het gebruik van prefab elementen is de ondergrondse berging veel sneller te bouwen dan met vergelijkbare systemen.

Herplaatsen zonder sloopmiddelen met behulp van de WaterTable

Het WaterTable systeem maakt het mogelijk om de elementen bij een planologische wijziging te herplaatsen zonder gebruik te maken van sloopmiddelen. Alle elementen zijn daarna herbruikbaar wat deze oplossing de duurzaamste in de sector maakt. Een voordeel van het gebruik van de betonnen elementen is de draagkracht met minimale gronddekking bij hoge verkeersbelasting.

De vele voordelen van de duurzame WaterTable

Het modulaire watersysteem brengt, naast de duurzame oplossingen, nog vele andere voordelen met zich mee. Een aantal van deze voordelen zijn:

 • Modulair
 • Snelle plaatsing
 • Draagkrachtig
 • Mantoegankelijk

Ook heeft de WaterTable een lange levensduur van meer dan 100 jaar. Deze lange levensduur maakt het product daarom zeer duurzaam en een van de beste oplossingen tegen wateroverlast.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze watersystemen

Naast de WaterTable zijn er nog meer technieken en systemen voor het tegengaan van wateroverlast. Een van deze technieken is het infiltreren van regenwater. Naast de infiltratiesystemen is er ook nog de HA-hoeksteen. Neem u als bedrijf zijnde gerust contact op met Trewatin in Zundert, nabij Breda. Wij geven u graag meer informatie. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0630177080. Mailen kan ook naar info@trewatin.nl

Video aanleg Watertable infiltratievoorziening Landgraaf Zwembad

Referenties

Valkenswaard Maarheeze Geleen
Elsloo Elspeet Made
Landgraaf Roermond Delft
Nijmegen Schinnen Hilversum

Dordrecht

Nederweert

Hoogstraten (BE)

Laren    
     
     
     
     

 

Timelapse aanleg infiltratievoorziening Geleen

Kom jij ons team versterken

Vrijheid, veiligheid, plezier en verantwoordelijkheid, is dit wat bij jou past?
Reageer dan snel op onze mooie vacature!

meer
Heerlen in de Cramer

14 mei 2024
Bij het nieuwbouwproject van bedrijfsverzamelgebouwen aan de In de Cramer in Heerlen heeft Trewatin een waterbufferingsvoorziening van ruim 500m3 gerealiseerd.

meer
Maastricht Medoclaan

2 april 2024
in de Medoclaan in Maastricht heeft Trewatin maar liefst 9 infiltratievoorzieningen gerealiseerd met een totale capaciteit van 2500m3

meer
Kerkrade Wenckenbachstraat

20 maart 2024
Afgelopen week heeft Trewatin in opdracht van Plum infra een waterbufferingsvoorziening van maar liefst 1300m3 gerealiseerd bij het project Kerkrade Wenckenbachstraat.

meer
Olst Kerkplein

5 januari 2024
In de laatste week voor de kerstvakantie heeft Trewatin een mantoegankelijke infiltratievoorziening gerealiseerd in Olst.

meer
Wessem Paardenbeemd

22 december 2023
In opdracht van de Gemeente Maasgouw heeft Trewatin bij het project Paardenbeemd te Wessem een waterbufferingsvoorziening van 400m3 gerealiseerd.

meer
Nieuwkuijk Houtlab

11 april 2023
In opdracht van Woody Building Concepts heeft Trewatin een infiltratievoorziening van circa 150 m3 gerealiseerd met het Watertable systeem. Door de hoge grondwaterstand is er een voorziening gerealiseerd met een hoogte van 0,75 meter. Trewatin bedankt Woody Building Concepts voor de prettige samenwerking.

meer
Landgraaf Karel Doormanstraat

17 maart 2023
In opdracht van Besix Infra Nederland heeft Trewatin een infiltratievoorziening van ca. 300m3 gerealiseerd in Landgraaf. Trewatin bedankt Besix Infra Nederland, de gemeente Landgraaf en ingenieursbureau RA+ voor de prettige samenwerking.

meer
Alblasserdam Peute

11 januari 2023
In opdracht van Arma Infra heeft Trewatin een buffervoorziening van bijna 1900 m3 gerealiseerd in Alblasserdam middels het modulaire en robuuste Watertable systeem. De totale benodigde buffercapaciteit is bereikt door middel van drie losse voorzieningen te realiseren waarbij deze optimaal zijn ingepast in het terreinontwerp.

meer
Dordrecht Distripark DHL

15 december 2022
Bij het project Dordrecht Distripark DHL heeft Trewatin in opdracht van Hercuton alle groen- en faunavoorzieningen gerealiseerd.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda

Open dagen diverse projecten

De komende periode houden wij weer diverse open-dagen bij de projecten met ons Watertable systeem. Hierbij kunt u het Watertable systeem van dichtbij komen bekijken en beantwoorden wij graag uw vragen over onze robuuste mantoegankelijke oplossing.

indien u zich aan wilt melden voor een open-dag dan kunt u een mail sturen naar: info@trewatin.nl
U ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de aankomende projectbezoeken!