Home - Trewatin -> Tree and Water Innovation

Trewatin BV

Trewatin, gevestigd in Zundert, nabij Breda, is een bedrijf gespecialiseerd in infiltratievoorzieningen. Het bedrijf is opgericht in 2016 en richt zich met name op duurzame oplossingen in bebouwd gebied. Denk hierbij aan wateroverlast, het aanleggen van groenvoorzieningen en het voorkomen van overlast door plaagdieren. Hiervoor zijn verschillende oplossingen bedacht die Trewatin graag voor u uitwerkt.

Gespecialiseerd in infiltratievoorzieningen en meer

Trewatin begeleidt voor u het volledige traject in infiltratievoorzieningen. Dit betekent dat wij u adviseren in de verschillende mogelijkheden, de engineering voorzien, het oplossen van wateroverlast, de voorziening aanleggen en ook de nazorg voor u kunnen verlenen bij het aanleggen van bijvoorbeeld een ondergrondse infiltratievoorziening. Hierdoor wordt u als klant volledig ontzorgd bij het oplossen van uw probleem.

Een ruim assortiment aan verschillende producten

Naast de ondergrondse infiltratievoorziening en andere infiltratievoorzieningen bieden wij nog andere verschillende producten  en diensten voor uw bedrijf aan. Deze producten zijn:

  •           Watertable:  Geschikt voor bufferen/infiltreren van hemel- of grijs water. 
  •           Waterbucket: Geschikt voor infiltreren van hemelwater waar een kleine voorziening benodigd is
  •           HA steen: Voor het afkoppelen van dakwater.
  •          Trees & Plants: aannemen, begeleiden en adviseren bij de aanleg van (BREEAM gecertificeerde) groenvoorzieningen
  •          Tupoleum: Diervriendelijk verdrijven van plaagdieren door middel van een geurstof.

Meer informatie over de Trees & Plants of een van deze andere producten kunt u vinden onder de tabbladen.

Vang uw regenwater op met onze ondergrondse infiltratievoorziening

Wij hebben verschillende oplossingen bedacht die wij ook graag voor veel verschillende bedrijven uitwerken. Van een ondergrondse infiltratievoorziening tot een circulaire waterberging. Heeft u als bedrijf zijnde interesse in onze ondergrondse infiltratievoorziening? Of heeft u misschien een vraag over een van onze andere producten? Wij komen graag met u in contact, zodat wij u van begin tot eind kunnen bijstaan

Trees & Plants

Wildafweer met Tupoleum

Nieuwkuijk Houtlab

11 april 2023
In opdracht van Woody Building Concepts heeft Trewatin een infiltratievoorziening van circa 150 m3 gerealiseerd met het Watertable systeem. Door de hoge grondwaterstand is er een voorziening gerealiseerd met een hoogte van 0,75 meter. Trewatin bedankt Woody Building Concepts voor de prettige samenwerking.

meer
Landgraaf Karel Doormanstraat

17 maart 2023
In opdracht van Besix Infra Nederland heeft Trewatin een infiltratievoorziening van ca. 300m3 gerealiseerd in Landgraaf. Trewatin bedankt Besix Infra Nederland, de gemeente Landgraaf en ingenieursbureau RA+ voor de prettige samenwerking.

meer
Alblasserdam Peute

11 januari 2023
In opdracht van Arma Infra heeft Trewatin een buffervoorziening van bijna 1900 m3 gerealiseerd in Alblasserdam middels het modulaire en robuuste Watertable systeem. De totale benodigde buffercapaciteit is bereikt door middel van drie losse voorzieningen te realiseren waarbij deze optimaal zijn ingepast in het terreinontwerp.

meer
Ospel Lochtstraat

21 december 2022
In opdracht van Vissers Ploegmakers heeft Trewatin een infiltratievoorziening gerealiseerd van ca. 800m3 om wateroverlast in de Lochtstraat te voorkomen bij hevige neerslag.

meer
Dordrecht Distripark DHL

15 december 2022
Bij het project Dordrecht Distripark DHL heeft Trewatin in opdracht van Hercuton alle groen- en faunavoorzieningen gerealiseerd.

meer
Rotterdam Hart van Zuid

11 november 2022
Bij het project Rotterdam Hart van Zuid heeft Trewatin een buffer van 600m3 gerealiseerd middels het Watertable systeem.

meer
Waterbuffer Kerkrade Rimburgerweg

19 oktober 2022
In opdracht van Hercuton heeft Trewatin bij het project DC Kerkrade een waterbuffer van 3400m3 gerealiseerd.

meer
Watertable infiltratievoorziening Laren School

1-9-2022
De afgelopen zomer heeft Trewatin een infiltratievoorziening gerealiseerd bij het College de Brink in Laren.

meer
Realisatie BREEAM Groenvoorzieningen

12-8-2022
Dit voorjaar heeft Trewatin bij diverse projecten groenvoorzieningen gerealiseerd.

meer
Nederweert Centrumplan

17 mei 2022
In het Centrum van Nederweert heeft Trewatin een infiltratievoorziening van 560m3 gerealiseerd.

meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Agenda

Infratech Rotterdam Stand 5.310
17 t/m 20 januari 2022

Van 17 tot en met 20 februari staat Trewatin op de Infratecht in Ahoy Rotterdam. Op deze beurs presenteren wij onze producten en gaan wij graag met u het gesprek aan over onze diverse oplossingen.
Via de onderstaande link kunt u zich registreren voor uw beursbezoek.

REGISTRATIE INFRATECH